REGISTER OR LOG-IN FOR WRESTLING UPDATES & NEWS ON WRESTLING FANS WORLD!!

Latest topics

» Royal rumble surprise entrances
WFW Interview June 26 2013 - Dustin Dallenbach Again!  EmptyTue Sep 10, 2013 12:34 am by Themizfit11

» RIC FLAIR medical problems comeback
WFW Interview June 26 2013 - Dustin Dallenbach Again!  EmptyThu Sep 05, 2013 7:58 am by Themizfit11

» Raw ratings dropping is it really best for business
WFW Interview June 26 2013 - Dustin Dallenbach Again!  EmptyThu Sep 05, 2013 3:13 am by Themizfit11

» Raw Rating Breakdown: Who's Hot Who's Not With Ratings
WFW Interview June 26 2013 - Dustin Dallenbach Again!  EmptyThu Aug 08, 2013 4:14 pm by Admin

» What WWE Should Do To Improve EVERYTHING - Using Last Raw For Example
WFW Interview June 26 2013 - Dustin Dallenbach Again!  EmptyThu Aug 08, 2013 2:41 pm by Admin

» Sheamus Injured - Our for 4-6 Months
WFW Interview June 26 2013 - Dustin Dallenbach Again!  EmptyWed Aug 07, 2013 10:53 am by Admin

» Dolph Ziggler's SummerSlam Match Reveal
WFW Interview June 26 2013 - Dustin Dallenbach Again!  EmptyWed Aug 07, 2013 10:20 am by Admin

» Total Divas Ratings Boom Again
WFW Interview June 26 2013 - Dustin Dallenbach Again!  EmptyTue Aug 06, 2013 4:49 pm by Admin

» What Lost Viewers On Raw From Monday
WFW Interview June 26 2013 - Dustin Dallenbach Again!  EmptyThu Aug 01, 2013 11:04 pm by Admin

Keywords

September 2019

MonTueWedThuFriSatSun
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      

Calendar Calendar


    WFW Interview June 26 2013 - Dustin Dallenbach Again!

    Admin
    Admin
    Admin

    Posts : 306
    WWE Superstar Ranking : 79222
    WWE Superstar's Reputation : 10
    Join date : 2012-07-20
    Location : WFW

    WFW Interview June 26 2013 - Dustin Dallenbach Again!  Empty WFW Interview June 26 2013 - Dustin Dallenbach Again!

    Post by Admin on Wed Jun 26, 2013 11:42 pm

    I have conducted an interview with Dustin Dallenbach, an aspiring wrestler who you can follow @DustinDestruct via twitter!

    1.) Ok, since our last interview, how close are you NOW to chasing the dream?
    Answer: I am narrowing the dream down. Once i'm done with college, it begins.

    2.) Are you in wrestling school yet?
    Answer: Unfortunately, not yet, but VERY soon. I am taking my trainer's advice by attending college to get my degree so I can have an income when I move to California.

    3.) Do you have a specific work out plan?
    Answer: Yes. I do 6 sets of 6 reps of heavy weights for the most part for each exercise. A former WWE superstar who I am yet to mention gave me this work out. I work out every body part with 2 days rest during my week. 

    4.) How about a specific diet?
    Answer: Yes. I'm at the weight I desire so to keep it I will be drinking many protein shakes in which won't cause me to lose weight, but to build muscle, that is the goal. 

    5.) What wrestling style will you be bringing to us?
    Answer: I want to be a technician. I want to help bring it back. The British style to be exact. I want to follow in the footsteps up Bob Backlund, Nigel, & Doug Williams. Legends. 

    6. Your finishing move?
    Answer: I want the cross-face chicken-wing submission hold, like Backlund did. I will add my own touch, of course, but as I said, I want to follow in the shades of legends. 

    7. Where will you be wrestling first?
    Answer: I already know. The school I will be attending hosts its own promotion. It is called EWF. Once the trainer Jesse Hernandez believes you are ready, you go for it.

    8. Do you suggest college first before fully chasing the dream?
    Answer: Yes. Simply because my trainer said so. Who better to listen to then him?

    9. Just in case wrestling doesn't work, do you have a back up plan?
    Answer: There is no back up plan. I will never give up. I am going to become a fitness trainer for income and a way to get into the gym but the dream will be chased 100% and it will be fulfilled. 

    10. I know how great you already are, so what gimmick will you be bringing to us?
    Answer: Well, I hope my trainer agrees with the name of Dustin Destruct. I will of course be a heel, cocky, arrogant, typical rookie. I will also bring destruction to wrestling, no jokes, all blood in the ring while I can.

    Thank you Dustin for your time!

      Current date/time is Tue Sep 17, 2019 9:33 am